Flashback

Floyd Superstar, Pete Europa, Grandma Delay ja Sally Flesh istuivat Amsterdamissa yhdessä huoneessa, joka oli täynnään nuoruuden etsivää rakkautta ja antaumuksen paloa - koska näillä henkilöillä ei ollut mitään epäilyjä siitä, etteivätkö he olisi olleet Neroja he olivat Neroja - vaikkakin Rakkauden Ylenpalttisuus sai joskus Delayn epäilemään, sillä hän tutkiskeli syvällä sielunsa saloja, eikä usein ollut valmis avautumaan Rakkauden Hyökyaaltoihin.

Keskustelut kulkivat spiraaleina, noudattaen vanhaa, ehkä ikuista muotoa, jolloin maailmalla ei ollut vielä rationaalisia rajoja. Yhtä, yhdessä, samanarvoisina, etsien, hakien, luodaten, heijastaen - mysteerin kutkuttavalla äärellä tuo pieni heimo hengitti Rakkauden Usvaa. Merkille pantiin: oli syntymässä Uusi Taide, Uusi Aikakausi, jonka Profeettoja he tulisivat olemaan. Uusi Taide oli nimeltään: The Art of Existence ja se oli lopullisuuden taidemuoto, sillä sen syntymän ja julistamisen jälkeen ei olisi enää mitään mitä pitäisi tehdä, puhua tai esittää.

Me julistimme itsemme TÄYDELLISEKSI TAITEEKSI!

Tämä oli alku Suomalaisessa Kulttuurissa, kuten myös Maailmalla syntyvälle uudelle Aikakaudelle, jolle ominaista olisi Olemassaolo Täydellisenä Itsenään.

Muinaiset Näkijät kutsuivat tuota aikaa Valaistumisen Ajaksi tai toiset sanoivat sitä Vesimiehen Ajaksi, mutta me löysimme sen ensimmäisinä, otimme haltuun sen ytimen, jota emme voineet ottaa haltuun ja muutuimme Timanttikoirista Liskojen Kautta Täydelliseksi Taiteeksi; älkööt kukaan pilkatko tai epäilkö, sillä me palautamme Teille Ihmiskunnan alkuperäisen kauneuden ja arvon joka on: OLLA OLEMASSA.

Vailla erillistä näyttöä, nimeä tai taidemuotoa me rakastimme toisiamme ja keskustelimme Hengessä ja Rakkauden tilassa ja parveilimme kuin kärpäset innokkaina Täydellisyyden ympärillä. Ollen sitä, mutta vielä ehkä täysin käsittämättä sitä.( oikea ilmaisu: luopua sen käsittämisen tarpeesta )

Toiset sanoivat, että meidän läsnäolomme oli sietämätön, sitä ei voinut joskus kestää - me murskasimme ihmisiltä heidän suojakuorensa laiskojen haukotteluiden säestyksellä ja syöksimme heidät alkupimeyteen näkemään oman typerän näennäisyytensä toivottomuuden.

Rajoittamattoman Rakkauden Voima

© Petri Hakkarainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti