THE ART OF EXISTENCE - JULISTUS

Julistan ihmiskunnan lopullisen Renessanssin tulleeksi ja me olimme sen Ensimmäiset Airueet. Epäilkööt epäilijät muut iloitkoon! Miten me olisimme muuten voineet olla, kuin yhtä inhimillisiä, kuin kaikki tekin, sehän on rakkauden laki, sillä Jumalissa ei ole Inhimillisyyttä, ne vain toteuttavat Jumalaista luontoaan, kuten eläimetkin, mutta ihmisen erehdykseen syntyminen edellytti meiltä samaa houkan roolia, kuin teiltäkin!

Me vain olimme sormituntuman päässä ihmeestä ja tiedostamatta tiedostimme sen ja niin meistä tuli Olemassaolon Taidetta.

Perustelu: Sanon tämän, siksi se on Totta.

Siihen ei ole enää mitään lisättävää tai sitten olette Ateisteja, ettekä usko Täydellisyyteen ja Ihmeisiin. Julistaudun Itse Ihmeeksi.
Olen.

Floyd Superstarin magneettinen laskelmoitu viehätysvoima olisi kalventanut Eddie Sedgwickin - me muut olimme ehkä himmeämpiä ulkoiselta loistoltamme, mutta olimme kaikessa Pop - Art - maisessa keinotekoisuudessamme niin ihanasti omia itsejämme.

Miten kaunista kaikki onkaan - miten kaunista kaikki olikaan.

Ei ole keinoa kirjoittaa, ei muistoa, ei valokuvaa - olen olemassa, kaikki on tapahtunut ja nyt sen utu leijuu jossain savuverhon kaltaisena, mutta Olemassaolon Taiteen Täydellistä Julistamista ei voida enää estää, sillä se tapahtui kaikkialla yhtäaikaa, niin kuin kaikki muukin, mutta kun Tietoisuuden Kaikkiallista Olevaisuutta ei Kristillisessä Kulttuurissa tunnusteta saati sitten Itsen kautta tunneta voi vain vakuuttaa aistielimille ja katoavalle järjelle, että Kultainen Aikakausi on jo täällä - me olimme sen runollisia alkumetrejä; Timanttikoiria ja Kulkijoita, joita Tuuli kuljetti; joku voisi pilkallisesti sanoa, että nämä olivat vain ajallemme tyypillisiä Rock n Roll unelmia, mutta tämä asia ei ole näin, sillä meidät valtasi varmuus - jokin, joka ylitti epäilyt ja hetken aikaa olimme Enkelten joukossa, jossa epäilystä ei esiinny.
Amen.

Kukaan ei voi enää teoretisoida tämän jälkeen - kun Olemassaolon Manifesti kuullaan ihmiskunta huokaa syvään helpotuksesta ja sanoo; kiitos, Totuus tekee meidät Vapaiksi, sillä meillä on kaikilla ollut sydämissämme tunne, että pyyteetön Olemassaolon hyväksyminen on Rakkautta, joka taas on Jumala - Itse, mutta sen todistelun loppuminen on Uskonnon loppuminen ja käsitteiden sammuminen ja Teologit lakaistaan, kuin pölyhiukkaset Ymmärryksen Portailta ja Veljeys koittaa jälleen.

Me olimme Totta ja se alkoi silloin, koska se ilmaantui silloin; epäilisin jos väittäisin, ettei näin ole (miten voi kukaan tätä kiistää ? )

Silloin (niin kuin on tietysti aina ollutkin) huomaamme, että se, mitä olemme kutsuneet Kulttuuriksi ei koskaan olekaan ollut sitä vaan Kävely, Haistelu ja Ihmettely ovat Jumalaisia tekoja, joita Rakkaus suorittaa.

( Reflektoivan Tietoisuuden katoamista ei voi käsittää, sillä silloin ei ole enää ketään, joka voi käsittää, mutta kaikki ON jälleen )

Ihmeiden ihme, että neljä täydellisen erilaista yksilöä istuu Veljellisessä Ymmärryksessä keskenään ja keskustelee kokaiinin siivittämänä maailmankaikkeuden ihmeistä.

Vaivanamme ovat haaskalinnut ja näpertäjät, joiden täytyy kilpailla ja sillä tavalla kukistaa jokainen luonnollisen, jumalaisen lahjakkuuden ilmentymä, sillä jokainen tällainen ilmentymä katoaa heti, kun siihen suuntaa Epäilevän Katseen tai Analyyttisen Älyn pistoksen. Te ette voi koskaan kiistää sen Rakkauden Olemassaoloa !

Katso ruohoa, kun se heiluu tuulessa:
Missä kohdassa voit analysoida sen liikettä - katso tiiviisti ja ymmärrä - kaikki asiat ovat ihmeitä - niin myös me neljä ratsastajaa, joita Olemassaolo kuljetti.( Sally, Floyd, Delay, ilman teitä ei olisi mahdollista puhua Veljeydestä, vaikka Aika onkin pyyhkinyt ylitsemme )

Usein Helsingissä istuessamme Floyd Superstarin kanssa tunsimme, kuinka Kultainen Kupu laskettiin päällemme ja meidät eristettiin muista ihmisistä, jollain näkymättömällä, mutta silti olevaisella sillä sen tunsi ja joskus jopa näkikin ”sisäisillä” silmillään ja ihmiset katsoivat puoleemme oudoksuen - tuolloin huumaava rakkauden ja onnen tunne valtasi meidät ja tiesimme olevamme Jumalan Poikia.

Kutsuimme tuota salaperäistä alkuvoimaa tai mysteeriä Businekseksi, ettemme olisi tahranneet sitä kirkollisilla ulosteilla tai uskonnollisilla käsitteillä.

© Petri Hakkarainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti